FIRMAFROKOSTER FOR ENHVER SMAG

Velkommen til en frisk og varieret ny frokostordning

Før vi kan starte, skal vi bruge lidt information om dig


  Hvornår ønsker I senest leveret frokost?

  Særlige forhold for levering?

  Madklubben Catering er engageret i at beskytte og respektere dit privatliv, og vi vil kun bruge dine personlige oplysninger til at administrere din konto og til at levere de produkter og tjenester, du har anmodet om. Fra tid til anden, vil vi gerne kontakte dig om vores produkter og tjenester, såvel som andet indhold, som kan være interessant for dig. Hvis du giver dit samtykke til, at vi må kontakte dig til dette formål, skal du sætte kryds nedenfor for at fortælle os, hvordan vi skal kontakte dig:

  Vi vil gerne modtage anden kommunikation fra Madklubben Catering
  Du kan afmelde disse meddelelser til enhver tid. For mere information om, hvordan man afmelder, om vores praksis, og hvordan vi er engageret i at beskytte og respektere dit privatliv, kan du læse vores Fortrolighedspolitik.

  Ved at klikke på indsend nedenfor, giver du samtykke til at, Madklubben Catering må gemme og behandle personlige oplysninger, du har angivet herover, til at levere det, du har anmodet om.

  DET BEDSTE FRA ALLE MADKLUBBENS RESTAURANTER

  Om Madklubben Frokost

  Madklubben er meget mere end bare ét koncept. I vores familie af restauranter kan du få finde mad fra hele verden, og det samme finder du i vores frokostordning. Ligesom på vores restauranter er menuen udviklet med fokus på den gode smag og tager udgangspunkt i sæsonens lokale råvarer. 

  En firmafrokost fra Madklubben tager vores restauranter med ind på din arbejdsplads og giver dig et varieret udvalg fra dag til dag.

  FIRMAFROKOST FOR ENHVER SMAG

  Kontakt os

  Udfyld formularen, så kontakter vi dig med mere information. Du kan også ringe til os på Tlf.: 78 74 65 06 eller sende en mail til frokost@madklubben.dk

   Jeg vil gerne høre mere om følgende frokostordninger:

   Den bæredygtige firmafrokost

   Om .506

   .506 er en frokostordning, der indbyder til samtaler om den evigt foranderlige verden, vi lever i. Smag, kvalitet og klima er omdrejningspunktet for maden, og I vil opleve en frokost, hvor mængden af kød er reduceret, råvarerne er nøje udvalgt efter kvalitet og klimapåvirkning, og hvor reduktion af madspild er et erklæret mål for køkkenchefen og resten af teamet. Med en frokostordning fra .506 er du med til at skabe forandring gennem mad, der smager fantastisk.

   Udover frokostordningen tilbyder .506 også kantinedrift.