Portfolio

DET BEDSTE FRA ALLE MADKLUBBENS RESTAURANTER

Om Madklubben Frokost

Madklubben er meget mere end bare ét koncept. I vores familie af restauranter kan du få finde mad fra hele verden, og det samme finder du i vores frokostordning. Ligesom på vores restauranter er menuen udviklet med fokus på den gode smag og tager udgangspunkt i sæsonens lokale råvarer. 

En firmafrokost fra Madklubben tager vores restauranter med ind på din arbejdsplads og giver dig et varieret udvalg fra dag til dag.

FIRMAFROKOST FOR ENHVER SMAG

Kontakt os

Udfyld formularen, så kontakter vi dig med mere information. Du kan også ringe til os på Tlf.: 78 74 65 06 eller sende en mail til frokost@madklubben.dk

    Jeg vil gerne høre mere om følgende frokostordninger:

    Den bæredygtige firmafrokost

    Om .506

    .506 er en frokostordning, der indbyder til samtaler om den evigt foranderlige verden, vi lever i. Smag, kvalitet og klima er omdrejningspunktet for maden, og I vil opleve en frokost, hvor mængden af kød er reduceret, råvarerne er nøje udvalgt efter kvalitet og klimapåvirkning, og hvor reduktion af madspild er et erklæret mål for køkkenchefen og resten af teamet. Med en frokostordning fra .506 er du med til at skabe forandring gennem mad, der smager fantastisk.

    Udover frokostordningen tilbyder .506 også kantinedrift.